Om Osadmin


Efter flere år som selvstændig erhvervsdrivende valgte Helmuth sammen med sin kone Anette at bruge sin nye tilværelse som folkepensionist som café-ejer. Med stor kendskab til Country verdenen heriblandt: Musik, camping, festivals og meget mere, var parret velinformeret om konceptet. Rømø Blev stedet hvor Country caféen blev etableret, og med deres store netværk indenfor konceptet og håndværkere, blev stilen lagt.

Country Café Rømø blev ligeledes samlingspunktet for foreningen Teddys Corner, som er et velanset netværk af musikere og andre country interesserede, som har haft samlingspunkt på countryfestivaller rundt om i landet. Country Café Rømø har en fantastisk atmosfære der byder enhver velkommen, til en hyggestund i form af snak, musik, eller mindre sammenkomster. Personalet er imødekommende og yder en fantastisk service, med højt humør, smil på læben, og er fantastiske til at kommunikere med enhver som besøger stedet.

Værtsparret velorganiseret, tålmodige samt fantastiske personer sammen og hver for sig, og man mærker hurtigt den hjertevarme der fylder rummet som de to udstråler. Country Café Rømø er ligeledes stedet der byder mange forskellige grupper velkommen, heriblandt musikere, line/square-dansere, countryinteresserede samt kunder.

I caféen føres et åben mikrofon koncept, hvilket betyder at man kan komme fra gaden med sit show: musik, dans, m.m., for længerevarende optræden aftaler man dette med værtsparret. Indretningen er autentisk, inspirerende og imponerende, hvilket har virket positivt overaskende på mange besøgende.

Country Cafe Rømø har fået positivt respons fra et par Amerikanske gæster, der har udtalt at; “det var ligesom at være tilbage i Virginia”. Så er man til Hyggelig stemning, godt humør, og har man lyst til at blive en oplevelse rigere, så er Country Café Rømø bestemt et besøg værd.

12687806_231070347226860_6277854803195212280_n


Hvis der opleves fejl på siden kontakt venligst: webmaster@countrycafe.dk